Datum: 17/08/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Daknam
Live Vanaken scoort een beauty
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Vanaken scoort een beauty
Foto: © SC

Racing Genk wil de nederlaag tegen Standard uitwissen met een derde driepunter dit seizoen. Daarvoor moeten de Limburgers echter voorbij Lokeren zien te geraken, een allesbehalve makkelijke opdracht.

Na een mooie 6 op 6 smaakte de nederlaag tegen Standard zuur. Mario Been laat er dan ook geen twijfel over bestaan: "We gaan voor de drie punten naar Lokeren." De oefenmeester moet enkel Monrose missen wegens blessureleed.

Grote reunie

"Lokeren is een ploeg die op drie plaatsen vernieuwd is met Odoi, Remacle en Vanaken. Voor de rest staat daar een geraamte met goede spelers waarop zij verder kunnen borduren. Bij ons lopen er enkele jongens rond met een Lokeren-verleden en omgekeerd. Het wordt één grote reunie", grapt de coach.

Peter Maes mag tevreden terugblikken op het seizoensbegin. Zijn team prijkt immers op een gedeelde tweede plaats met een mooie 7 op 9, na overwinningen tegen Anderlecht en Bergen. Bovendien kan Maes rekenen op een volledig fitte kern om Genk te bekampen.

Beleef de wedstrijd nog intenser!
Schrijf je in bij Unibet UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 147 euro als favoriet RC Genk de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van Lokeren, dan kan je dat 159 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws