lieLierse SK
wbeSK Beveren
Hernan Losada (pen) 66'
1-0
Datum: 24/08/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Live Losada brengt Lierse op voorsprong
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Losada brengt Lierse op voorsprong
Foto: © SC

Met Lierse en Waasland-Beveren staan vanavond twee teams tegenover elkaar die op speeldag vijf op zoek gaan naar hun eerste overwinning van het seizoen. Puntenwinst is meer dan welkom in beide kampen.

Het voorlopige rapport van de Pallieters oogt niet bijster fraai. Met 3 nederlagen en één gelijkspel bengelt Lierse onderaan met 1 op 12. Stanley Menzo wil vanavond absoluut de volle buit pakken in eigen huis. De coach kan daarvoor een beroep doen op zijn nieuwe aanwinst Carl Hoefkens. Hazurov en De Jonghe zijn er niet bij wegens blessures.

Waasland-Beveren maakte afgelopen zondag voor het eerst kennis met een nederlaag. Het werd 0-3 tegen Anderlecht. De andere drie wedstrijden eindigden op een gelijkspel zodat de troepen van Glen De Boeck met een 3 op 12 ook maar al te graag snel punten zouden pakken. Ook bij Waasland-Beveren zit met Jorn Vermeulen een nieuwe aanwinst in de selectie.

Lierse-spelers Rachid Farssi  en Rachid Bourabia voetbalden beiden nog voor Waasland-Beveren en ook Radzinski stond eerder op de loonlijst van de bezoekers. Met Milos Maric heeft Waasland-Beveren een ex-Liersespeler in zijn rangen.

Beleef de wedstrijd nog intenser!
Schrijf je in bij Unibet UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 132 euro als favoriet Lierse de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van Waasland-Beveren, dan kan je dat 174 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws