kvmKV Mechelen
cerCercle Brugge
Datum: 08/11/2014 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Achter de Kazerne
Duwt Malinwa Cercle Brugge nog wat dieper?
Duwt Malinwa Cercle Brugge nog wat dieper?
Foto: © photonews

KV Mechelen heeft Achter de Kazerne dit seizoen al meermaals reden gehad tot juichen. Met de komst van Cercle wrijven de fans zich in de handen op zoek naar een nieuwe thuiszege.

Mechelen zit in een goede flow en pakte al aardig wat punten, al verloor het de vorige speeldag wel van Standard en miste het zo de kans om even een stekje in play-off 1 te veroveren.

Dat doet het met kersvers belofteninternational Ibrahima Cissé op het middenveld en nog steeds zonder langdurig geblesseerden De Petter en Paulussen. Ook Bateau is er nog niet bij wegens visumproblemen.

Selectie KV Mechelen: Mertens, Biebauw, De Witte, Matthys, Vandam, Veselinovic, Rits, Adesanya, Biset, Van Damme, Nshole, Faidherbe, Claes, Pacovski, Cordaro, Vanlerberghe, Kosanovic, Obradovic, Hanni, Cissé.

Aan de overkant staat vanavond Cercle Brugge. Daar was het ook deze week weer woelig en stapte de voorzitter uiteindelijk ook op. De Vereniging deelt de laatste plaats met Lierse en heeft dringend punten nodig.

Dat zal het wel moeten doen zonder N'Diaye, die maanden out is en in de ziekenboeg zo Valcke en De Coninck komt bijstaan. 

Selectie Cercle Brugge: Van Damme, Werner, De Kegel, Wils, Dusenne, Bourdin, Cornelis, Buysse, Bacelic-Grgic, Van Acker, Van Roose, Maertens, Smolders, Sukuta-Pasu, Kabananga, D'Haene, Verkindere, Buyl, Godee.

Pakt Cercle de zege?

In eigen huis is Malinwa natuurlijk favoriet. Een goeie gok van 60 euro bij Unibet kan u vanavond 102 euro opleveren. Die zestig euro krijgt u via deze link zelfs helemaal gratis, een gokje op Cercle kan je meteen tot 420 euro opleveren!

Meer nieuws