Datum: 17/10/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Daknam
De match van de waarheid voor Bob Peeters (part 1)
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Sporting Lokeren staat tegen OH Leuven voor eerste match van de waarheid

De match van de waarheid voor Bob Peeters (part 1)
Foto: © Photonews

Sporting Lokeren krijgt vanavond het bezoek van OH Leuven. Voor Bob Peeters wordt het de eerste belangrijke wedstrijd van een tweeluik dat wellicht beslist over zijn toekomst op Daknam. Na vier wedstrijden zonder zege hoopt OHL dan weer aan te knopen met een driepunter.

Lokeren is sinds zijn stuntzege op het veld van Standard – en als je de stand erbij neemt, dan is dat niet eens zo’n verrassing – al drie wedstrijden op zoek naar een punt in eerste klasse. De Waaslanders verloren achtereenvolgens van Moeskroen, Club Brugge en KV Oostende.

Peeters kan vanavond een beroep doen op een nagenoeg fitte kern. Enkel Barry Boubacar Copa ontbreekt door een blessure. Jaja Coelho is speelgerechtigd en begint mogelijk meteen in de basis. Voorts staat er nog een vraagteken achter Davino Verhulst. Zijn dochtertje heeft een hersentumor, maar mogelijk staat hij toch tussen de palen.

Terugkeer voor Remacle

Over naar OH Leuven dan. Zoals aangegeven in de inleiding is de promovendus al vier wedstrijden op zoek naar een overwinning. De troepen van Jacky Mathijssen hopen vanavond de volle buit mee te graaien op Daknam.

Mathijssen kan geen beroep doen op de geblesseerden Kostovski, Volovyk en Gillekens. Voor Remacle, tot vorig seizoen speler van Lokeren, wordt het een weerzien met zijn voormalige ploegmakkers.

Gokje wagen?

Denk jij dat Lokeren vanavond wint? Dan kan een gokje van 60 euro bij Unibet 108 euro opleveren. Zet je in op OH Leuven? Dan kan je 258 euro opstrijken. Nog geen account bij Unibet? Maak er dan een aan via deze link en ontvang een welkomstgeschenk ter waarde van 60 euro.

Meer nieuws