stvSTVV
staStandard
1-0
Datum: 01/11/2015 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Stayen
Alle ogen in Sint-Truiden zijn vanmiddag gericht op Ferrera
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Yannick Ferrera keert met Standard terug naar ex-ploeg STVV

Alle ogen in Sint-Truiden zijn vanmiddag gericht op Ferrera
Foto: © photonews

In de opener van deze zondag staat de terugkeer van Yannick Ferrera naar Stayen centraal. De populaire oefenmeester verliet eind augustus STVV voor een ambitieuzer avontuur bij Standard.

Die stap leverde de eerste weken niet het gewenste resultaat op. Ferrera opende met een 1 op 15 en kon met Standard enkel zegevieren in de beker tegen Coxyde.

In Charleroi exact een week geleden volgde de kentering. De opgefokte Rouches graaiden de volle buit mee op Mambourg en legden woensdag KV Mechelen over de knie.

De 9 op 9 wenkt voor de Luikenaars, al moeten ze dan wel voorbij STVV. Ferrera kan geen beroep doen op Enoh, Santini, Scholz, Thuram en Vits. Knockaert en Van Damme moeten uitkijken voor een vijfde gele kaart.

Ook aan Truiense zijde kampt T1 Chris O'Loughlin met selectieproblemen. Boli zit zijn eerste van twee schorsingsdagen uit. Momi wordt wellicht zijn vervanger. Centraal achterin staat er nog een vraagteken achter de naam van Erichot.

Gaat Ferrera winnen bij zijn ex-ploeg?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 129,6 euro op. Gelooft u dat STVV Stayen in vuur en vlam zet? Dan kan u bij een gokje voor hetzelfde bedrag 195 euro bijschrijven op uw bankrekening.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze LINK.

Meer nieuws