moeMoeskroen
zwaZulte Waregem
Datum: 06/11/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Le Canonnier
Zulte Waregem kan zich bij Moeskroen vaster in de top-6 nestelen
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Moeskroen-Péruwelz en Zulte Waregem knallen speeldag 15 op gang

Zulte Waregem kan zich bij Moeskroen vaster in de top-6 nestelen
Foto: © photonews

De Jupiler Pro League raast als een sneltrein voorbij. Vanavond openen Moeskroen-Péruwelz en Zulte Waregem immers de slotspeeldag van de heenronde.

Een lastige verplaatsing dient zich aan voor Essevee, dat zondag een unieke kans liet liggen om over Club Brugge naar plek 4 te wippen. Voor de trip naar Le Canonnier is Zulte Waregem op zijn hoede.

Verboom (buikspieren) keert terug in de kern, net als Sami (heupbuiger). Dury kan weer teren op zijn achterhoede van het seizoensbegin. (lees meer) D'Haene en D'Ulivo revalideren verder.

Les Hurlus draaien sinds het sluiten van de zomermercato aardig mee in de JPL, maar konden gek genoeg slechts één keer winnen in eigen huis (2-1 tegen Club Brugge). Daar willen de manschappen van Janevski verandering in brengen.

RMP keerde na de passage in Anderlecht met blessurezorgen terug naar Henegouwen. Draaischijf Michel staat zes weken aan de kant met een scheur in de hamstrings. Ook Dingomé haakt geblesseerd af.

Opent Zulte Waregem matchdag 15 met een zege?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 168 euro op. Meer vertrouwen in een thuiszege? Dan kan u bij een gokje voor hetzelfde bedrag 147 euro bijschrijven op uw bankrekening.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze link.

Meer nieuws