Datum: 07/11/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Freethiel
Krijgen we nog eens spektakel op de Freethiel?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Westerlo

Krijgen we nog eens spektakel op de Freethiel?
Foto: © photonews

Waasland-Beveren begon fantastisch aan het seizoen, maar de laatste weken loopt het opnieuw wat stroever. De thuiswedstrijd tegen Charleroi werd een draak van een wedstrijd. Met de komst van de rode lantaarn kan dat misschien rechtgezet worden.

Na die nederlaag tegen Charleroi werd er ook verloren bij KV Mechelen. Hoog tijd voor de troepen van Stijn Vreven om opnieuw aan te knopen met puntengewin, anders komt een seizoen in de achterhoede opnieuw in beeld.

Bij de fusieclub is er geen plaats in de selectie voor Valteri Moren. De spits is nog maar net terug fit. Milos Maric is er wel bij.

Selectie Waasland-Beveren: Henkinet, Goblet, Demir, Buatu, Langil, Coulibaly, Gano, Maric, Milosevic, Moulin, Hebbelinck, Destorme, Jans, Caufriez, Sousa, Vanzo, Van Dooren, Myny, M'Sila en Nabab.

Ook bij Westerlo is men dringend op zoek naar punten. De mooie 1-2 zege op Standard werd doorgespoeld met een één op negen tegen Lokeren, Moeskroen en Club Brugge. Na die mindere reeks bevindt de Parel van de Kempen zich op de laatste plaats.

Selectie Westerlo: Van Hout, Apau, Daems, Trompet, Petkovic, Lecomte, Koffi, De Ceulaer, Hyland, Gounongbe, Aoulad, Mustoe, Schuermans, Schouterden, Verschueren, Ruyssen, Molenberghs, Cools, Verbist, Van Langendonck, Visnakovs.

Kan Westerlo de zege pakken volgens u? Een goeie gok van 60€ bij Unibet kan u dan maar liefst 231 euro opleveren. Die zestig euro krijgt u via deze link zelfs gratis!

Meer nieuws