Datum: 05/12/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Le Canonnier
KV Mechelen moet aan zijn status denken in Le Canonnier

KV Mechelen moet eindelijk eens een reeksje neerzetten

KV Mechelen moet aan zijn status denken in Le Canonnier
Foto: © photonews

Moeskroen en KV Mechelen staan op dezelfde hoogte in de stand. Elk 18 punten. De Henegouwers hebben wel nog een match te goed en dus doet KV er best aan om te winnen in Le Canonnier.

't Is een seizoen waar KV Mechelen nog niet al te veel plezier uithaalde. 24 goals gemaakt, 31 tegen en pas 13de. Daar hadden ze voor het seizoen niet aan durven denken, of moeten we zeggen 'voor durven vrezen'. Op de vorige speeldag wonnen ze van Oostende en dat moeten ze nu eens kunnen doortrekken.

Aleksandar Jankovic heeft dit seizoen al veel geprobeerd en gaat op Moeskroen teruggrijpen naar een spitsenduo Verdier-Naessens. Veselinovic heeft dit seizoen zijn kansen gekregen, maar voldeed niet. Ook De Petter, Claes en Cissé zullen de bank moeten verwarmen.

Moeskroen, de gedoodverfde vogel voor de kat, presteert dan weer boven de verwachtingen. Ze pakten al redelijk wat punten terwijl iedereen hen degradatievoetbal voorspelde.

Unibet geeft u zoveel mogelijkheden

Dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn, is ook te zien bij Unibet. 156-159, dat zijn de winstpremies die u kan opstrijken bij winst van de respectievelijke ploegen en een gokje van 60 euro. Die 60 euro krijgt u gratis bij inschrijving bij Unibet. Maar er zijn natuurlijk nog veel andere mogelijkheden. Ontdek ze via deze link.

Meer nieuws