Datum: 19/12/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: King Power at Den Dreef
OHL kan nieuwe thuisreputatie opbouwen tegen KVM

OHL en KV Mechelen willen de punten héél graag

OHL kan nieuwe thuisreputatie opbouwen tegen KVM
Foto: © SC

OH Leuven en KV Mechelen zijn allebei teams die hun ambities tot nu toe nog niet konden waarmaken. OHL had verwacht nu al uit de degradatiezorgen te zijn en KV... die zijn uit de put aan het kruipen.

OHL deed zichzelf een plezier door twee weken geleden in de degradatietopper met Westerlo de drie punten te pakken op spectaculaire manier. Op Charleroi moesten ze echter alweer met lege handen terugkeren. Aan Den Dreef wachten ze nu met getrokken messen op KV Mechelen.

Want de revolte onder de fans is nog niet voorbij. OHL 2020 wil nog steeds meer inzage in de uitgaven van de club en stelt 'wanbeheer' bij de club aan de kaak. Emilio Ferrera heeft echter al iets kunnen neerzetten bij de Vlaams-Brabanders en zal daarop willen verder bouwen.

Zijn collega, Aleksandar Jankovic, pakte met KV de voorbije twee weken vier op zes. En zo hebben de Mechelaars nog steeds geen twee zeges na elkaar kunnen proeven. Op het veld van OHL kunnen ze hun weg naar boven echter voortzetten. En u weet wel... PO 1 is nog steeds niet buiten bereik.

Wie haalt het volgens Unibet?

Twee ploegen die volgens Unibet heel erg aan elkaar gewaagd zijn. Maar er zijn nog leuke gokjes die wel heel wat kunnen opleveren. Denkt u dat OHL op voorsprong zal komen, maar alsnog verliest? Wel, dat levert u maar liefst 31 keer uw inzet op. Ga het HIER ontdekken en krijg uw welkomsbonus.

Meer nieuws