Datum: 16/01/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Het Kuipje
Operatie redding begint NU voor Bob Peeters

Westerlo moet vol aan de bak tegen KV Mechelen om zich te redden

Operatie redding begint NU voor Bob Peeters
Foto: © photonews

Bob Peeters begint met een opdracht aan 2016: op 9 speeldagen de redding zien te verzekeren. En als het even kan ook nog naar plek 14 schuiven, zodat er na maart nog iets te beleven valt in het Kuipke. Dan moeten de thuismatchen tot een goed einde worden gebracht. Te beginnen met die tegen Malinwa.

Bob Peeters moet het wel stellen zonder Jeurissen, Annys en Schouterden. Nieuwkomer Vercauteren is er dan weer wel bij: hij zit meteen in de selectie en moet voor creativiteit op de flanken zoeken.

Een nieuw verlies is eigenlijk uit den boze voor Westerlo, dat stilaan aansluiting moet gaan vinden met Moeskroen en OH Leuven en hoopt dat die zeker geen punten pakken.

Bij KV Mechelen is het dan weer puzzelen voor Jankovic. Kosanovic trok naar Standard, Claes is geschorst en De Witte zal meer dan waarschijnlijk ook niet spelen.

Mogelijk dat ook hier nieuwkomer Bjelica dus meteen in de kern staat. Die andere nieuweling - Chen - start meer dan waarschijnlijk op de bank. Malinwa wil winnen om te blijven meespelen om wie weet play-off 1.

Houden de Kemphanen de punten thuis? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 144 euro op. Denk je eerder dat geel en rood komt winnen in het Kuipke? Dan mag je 132 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws