Datum: 23/01/2016 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Le Canonnier
Glen De Boeck wil meteen oogsten tegen gehavend Lokeren
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Glen De Boeck wil met Moeskroen-Péruwelz meteen oogsten tegen gehavend Sporting Lokeren

Glen De Boeck wil meteen oogsten tegen gehavend Lokeren
Foto: © photonews

Glen De Boeck staat vanavond voor zijn allereerste wedstrijd met zijn nieuwe club Moeskroen-Péruwelz. De kersverse coach van de fusieclub hoopt op puntengewin, en wie weet is dat zelfs mogelijk tegen een gehavend Sporting Lokeren.

Het was een bewogen week op Le Canonnier. Na de nederlaag tegen Club Brugge besliste het bestuur van Moeskroen om trainer Cedomir Janevski aan de kant te schuiven. RMP stelde met Glen De Boeck al erg snel een vervanger voor. De voormalige trainer van Waasland-Beveren, Beerschot en Cercle Brugge moet Moeskroen in eerste klasse zien te houden.

Geen selectieproblemen voor De Boeck, die meteen ook de meest recente aanwinst Mulic in de wedstrijdkern opneemt. De boomlange spits van 2m03 moet Les Hurlus aan goals helpen.

Blessurezorgen bij Lokeren

Over naar Lokeren dan. De ploeg van Georges Leekens zette 2016 in met een flauwe prestatie tegen Standard. De Waaslanders hopen zich in Moeskroen te herpakken, maar simpel zal het niet worden.

Leekens moest al enkele jongens missen door blessures, maar nu zag de coach van Lokeren ook nog sterkhouder Mijat Maric uitvallen met een blessure aan de kuit. Verder zijn ook Persoons, Ngolok, Ghadir en Enoh (geschorst) niet inzetbaar.

Waag er een gokje op!

Denk jij dat de trainerswissel meteen punten oplevert voor Moeskroen? Waag er een gokje op bij Unibet. Nog geen account? Maak er dan gauw een aan via deze link en neem jouw welkomstbonus van 60 euro in ontvangst.

Meer nieuws