chaCharleroi
cluClub Brugge
Datum: 09/08/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Club Brugge wil Europese overwinning vervolg geven op Mambourg
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

09/08, 18u: Sporting Charleroi - Club Brugge

Club Brugge wil Europese overwinning vervolg geven op Mambourg
Foto: © Photonews

Club Brugge trekt in de vooravond naar Sporting Charleroi. Beide teams hebben een Europese midweekwedstrijd in de benen, maar moeten winnen om de aansluiting met de kopgroep niet meteen te verliezen.

Club Brugge startte met een drie op zes namelijk niet denderend aan de nieuwe jaargang. Michel Preud'homme verwacht een moeilijke partij op Mambourg, maar wil winnen. "We zijn deze keer in het voordeel. Sporting Charleroi had twee dagen minder rust na de zware reis."

De West-Vlamingen kampen al met een overvolle lappenmand en daar komen nog eens twee pionnen bij. Victor Vazquez en Brandon Mechele haalden de wedstrijdselectie niet. Al lijken beiden wel klaar te zijn voor de Europese confrontaties met Manchester United. 

Leuk pigment: de Zebra's kamperen met vier punten net boven Club Brugge in het klassement. Bovendien had blauw-zwart het de voorbije seizoenen nooit gemakkelijk in het Zwarte Land. Charleroi werd dan wel Europees uitgeschakeld afgelopen donderdag, maar de ploeg ruikt een kans. 

Bovendien moet Felice Mazzu niet al te veel schuiven. Enkel Clément Tainmont en Guillaume François liggen in de lappenmand. Het hoeft dan ook niet verwonderen dat PO1 ook dit seizoen een doel is bij de Karolingers. "En ze hebben nu ook die Europese ervaring extra", krijgt MPH nog het laatste woord.

Wint Club Brugge gewoon in Henegouwen? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 141 euro op. Denk je eerder dat Sporting Charleroi zal zegevieren? Dan mag je 180 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws