Datum: 12/09/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Freethiel
Waasland-Beveren en KV Oostende strijden om de leidersplaats
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Waasland-Beveren en KV Oostende nemen het tegen elkaar op met de eerste plaats als inzet

Waasland-Beveren en KV Oostende strijden om de leidersplaats
Foto: © photonews

Waasland-Beveren krijgt vanavond het bezoek van de leider in de Jupiler Pro League: KV Oostende. De ploeg van Stijn Vreven hoopt zijn thuisreputatie nog een keertje te onderstrepen, terwijl de mannen van Yves Vanderhaeghe zich graag willen herpakken na de uitschuiver tegen Zulte Waregem.

Voor Waasland-Beveren kon het seizoen niet veel beter beginnen. De Waaslanders verloren enkel van Anderlecht en Standard, maar sprokkelden voor het overige – vooral thuis dan – heel wat punten. De ploeg van Vreven ging met een deugddoende zege tegen Lokeren de interlandbreak in.

Waasland-Beveren hervat de competitie wel verzwakt. De topschutter van vorig seizoen, Renaud Emond, speelt nu bij Standard. Hij wordt in de selectie – en wie weet zelfs in de basisopstelling – vervangen door nieuwkomer Nabab. Ook aanwinst Milosevic zit in de selectie, terwijl Buatu terugkeert na schorsing.

KVO wil zich herpakken

In tegenstelling tot Beveren ging KV Oostende de interlandperiode in met een bittere smaak in de mond. Het thuisverlies tegen Zulte Waregem was een mokerslag, maar dankzij de 13 op 18 en de bijhorende leidersplaats is er absoluut geen reden tot klagen aan de Kust.

Vanderhaeghe kan op de Freethiel geen beroep doen op Jali. De Zuid-Afrikaan zijn vrouw is pas bevallen en is daarom niet van de partij. Wél in de selectie: nieuwkomer Saviour Godwin.

Waag er een gokje op!

Denk jij dat Waasland-Beveren vanavond met de drie punten aan de haal gaat? Waag er een gokje op bij Unibet. Wie weet strijk jij dan 171 euro op! Denk je dat Oostende gaat winnen op de Freethiel? Dan kan je 138 euro opstrijken. Nog geen account bij Unibet? Maak er snel een aan via deze link en ontvang jouw welkomstgeschenk van 60 euro aan wedtegoed.

Meer nieuws