Datum: 20/09/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Jan Breydel
Club Brugge (met Izquierdo?) heeft iets recht te zetten, maar ook Waasland-Beveren zint op revanche
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Club Brugge heeft iets recht te zetten, maar ook Waasland-Beveren zint op revanche

Club Brugge (met Izquierdo?) heeft iets recht te zetten, maar ook Waasland-Beveren zint op revanche
Foto: © photonews

Club Brugge krijgt vanavond Waasland-Beveren over de vloer. Blauw-zwart heeft iets recht te zetten na twee pijnlijke uitschuivers op rij, maar ook de ploeg van Stijn Vreven hoopt zich te herpakken na de nederlaag van vorige week tegen KV Oostende.

Het gaat niet goed met Club Brugge. Vorige week ging het op Le Canonnier onderuit tegen Moeskroen-Péruwelz, terwijl er afgelopen donderdag met 5-0 verloren werd op het veld van Napoli. Het uitcomplex van blauw-zwart wordt op die manier natuurlijk niet kleiner.

Na Thomas Meunier recupereerde Michel Preud’homme eerder deze week ook José Izquierdo. Tegen Napoli speelde de Colombiaanse sneltrein al een helft, en wie weet verschijnt hij vanavond wel aan de aftrap tegen Waasland-Beveren. En wie speelt er straks nog? Vazquez of Vanaken? Vossen of Pereira?

Vreven heeft 8 dagen kunnen nadenken

“Ik moet nu bezinnen en nadenken”, aldus Stijn Vreven na de 1-5-pandoering tegen Oostende van vorige week. Na het vertrek van Renaud Emond opteerde de coach van de Leeuwen voor een ander systeem, maar dat pakte allesbehalve goed uit.

Aan de basisopstelling wordt mogelijk één en ander gewijzigd, maar Vreven behoudt wél het vertrouwen in zijn jongens. De Waaslanders moeten het enkel stellen zonder de geblesseerden Destorme en Caufriez.

Denk jij dat Club Brugge zich herpakt en aan de haal gaat met de drie punten? Waag er een gokje op bij Unibet! Een blauw-zwarte zege levert 75 euro op. Een zege van Waasland-Beveren kan je 660 euro opleveren. Nog geen account? Maak er snel een aan via DEZE LINK en ontvang jouw welkomstgeschenk van 60 euro.

Meer nieuws