kvkKV Kortrijk
gnkKRC Genk
Datum: 27/09/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Guldensporenstadion
KRC Genk wil winnen in Guldensporenstadion om mee voorin te blijven draaien
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

KV Kortrijk - KRC Genk

KRC Genk wil winnen in Guldensporenstadion om mee voorin te blijven draaien
Foto: © photonews

KV Kortrijk en KRC Genk sluiten vanavond de negende speeldag in de Jupiler Pro League af. De bezoekers willen de drie punten maar wat graag meenemen naar de Cristal Arena.

Peter Maes heeft er al een pak werk opzitten. De oefenmeester loodste KRC Genk al naar de bovenste regionen van het klassement. Het zal in West-Vlaanderen alvast zonder Julien Gorius moeten. De middenvelder ligt in de lappenmand.

"KV Kortrijk is een enorm moeilijk te bespelen ploeg", wil Maes van geen onderschatting weten. "Zij halen heel gemakkelijk het tempo uit de wedstrijd. En net dan wordt het gevaarlijk."

KV Kortrijk verloor vorig weekend nog bij KV Oostende, maar Johan Walem was tevreden over het vertoonde spel. "Ik wil dan ook een bevestiging zien tegen Genk."

De Kerels zijn met negen punten uit acht wedstrijden niet als een racepaard uit de startblokken geschoten. Een thuisoverwinning is dan ook meer dan welkom.

Pakt KRC Genk de volle buit? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 147 euro op. Denk je eerder dat KV Kortrijk de punten zal thuis houden? Dan mag je maar liefst 177 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws