Datum: 16/10/2016 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
"Open Hein" versus "Slinksere Dury" in hét duel van het weekend
Sander De Graeve Aernout Van Lindt
Sander De Graeve en Aernout Van Lindt
| 0 reacties

Volg AA Gent - Zulte Waregem hier LIVE

"Open Hein" versus "Slinksere Dury" in hét duel van het weekend
Foto: © photonews

In de Ghelamco Arena staat met AA Gent-Zulte Waregem de topper van de speeldag op het programma. Dat de twee coaches niet echt met elkaar overweg kunnen, ondanks al het respect vooraf, én de zaak Van Der Bruggen, kan alleen maar olie op het vuur gooien.

Hein Vanhaezebrouck heeft meer dan een beetje respect voor zijn tegenstander én hun coach. Al zijn ze het zelden met elkaar eens. "We hebben dezelfde filosofie, maar ik doe het open, in het publiek. Dury is wat slinkser."

Bij AA Gent kwam Brecht Dejaegere terug in de selectie na zijn maandenlange blessure. Enkel Thomas Matton en Soumah, die een nieuw onderzoek voor z'n hart onderging, zijn afwezig. Vanhaezebrouck moest dus enkele jongens teleurstellen.

Selectie AA Gent: Rinne, Davidzada, Coulibaly, Neto, Mitrovic, Saief, Rob Schoofs, Van Der Bruggen, Dejaegere, Thoelen, Asare, Nielsen, Perbet, Vandenbussche, Simon, Foket, Rabiu, Esiti, Gershon en Milicevic.

Ook bij Zulte Waregem kijken ze uit naar de wedstrijd. "We hebben in deze periode duels tegen Gent, Anderlecht én Club Brugge. Natuurlijk zijn we benieuwd of we dan ook kunnen standhouden, maar die eerste plaats in het klassement geeft ons ook een verantwoordelijkheid. We willen de mensen tonen dat we ons goed voelen.”

Dalsgaard en Bossut zijn nog niet beschikbaar voor Essevee. Leye was twijfelachtig deze week, maar zou op tijd fit geraken.

Die van Essevee zijn - ondanks hun leidersplaats - niet echt favoriet in de Ghelamco Arena. Een gokje bij UNIBET kan u al vijf keer uw inzet terugbezorgen. En die inzet kan u gratis ophalen als u zich nu inschrijft bij Unibet en de welkomsbonus opeist.

Meer nieuws