wbeSK Beveren
kvkKV Kortrijk
0-1
Siebe Schrijvers (pen) 88'
1-1
Datum: 19/11/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Freethiel
Janevski op zoek naar eerste zege met Waasland-Beveren, maar topschutter Saadi heeft er ongelofelijk veel zin in
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Waasland-Beveren en KV Kortrijk nemen het tegen elkaar op

Janevski op zoek naar eerste zege met Waasland-Beveren, maar topschutter Saadi heeft er ongelofelijk veel zin in
Foto: © Photonews

Cedomir Janevski staat voor zijn vuurdoop als trainer van Waasland-Beveren. De opvolger van Stijn Vreven hoopt tegen KV Kortrijk meteen met een driepunter van start te gaan, maar aan de overkant staat een gretige en gemotiveerde tegenstander.

Waasland-Beveren in het post-Stijn Vreven-tijdperk staat gelijk aan een drie op zes tegen Anderlecht en AA Gent. Tegen Anderlecht pakte de fusieclub uit met een stunt van jewelste, op Gent was die niet voor herhaling vatbaar.

Vanavond zit Janevski voor het eerst op de bank bij Waasland-Beveren. De Macedonische oefenmeester brengt wellicht weinig wijzigingen aan in de ploeg, al moest er wel een oplossing voor de geblesseerde Jans gezocht worden. Die oplossing luistert wellicht naar de naam De Schutter.

Saadi heeft er zin in

Bij Kortrijk verschijnt er ongetwijfeld opnieuw een gemotiveerde en gretige ploeg tussen de lijnen. De Kerels gingen de interlandbreak in met een deugddoende zes op zes en staan momenteel zelfs zevende in de competitie.

Topschutter Idriss Saadi, de man die dit seizoen al negen keer scoorde voor Kortrijk, heeft er alvast zin in. “Hervatting van de competitie!!!”, stuurde de aanvaller de wereld in. Benieuwd of hij ook vanavond weer tot scoren zal komen.

Meer nieuws