Datum: 17/09/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Het Kuipje
Kan Mathijssen meteen voor de ommekeer zorgen?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing Westerlo-Moeskroen

Kan Mathijssen meteen voor de ommekeer zorgen?
Foto: © photonews

Deze week was een woelige in het anders zo rustige Westerlo. Bob Peeters kreeg de bons en werd vervangen door Jacky Mathijssen. Hij begint vanavond aan zijn missie: Westerlo in eerste houden.

De eerste wedstrijd is er meteen één tegen een rechtstreekse concurrent in de degradatiestrijd. Bij de thuisploeg zijn er nog steeds enkele jongens niet bij, onder meer Maxime Annys, Ganvoula en Benjamin De Ceulaer liggen nog in de lappenmand.

We hopen alvast voor de Kemphanen dat de organisatie een pak beter staat dan vorig weekend op bezoek bij Kortrijk. Toen was er, ondanks vijf spelers achterin, eigenlijk geen sprake van een defensie.

Selectie Westerlo: Van Hout, Van Langendonck, Apau, Daems, Mustoe, Schuermans, Christensen, Heylen, Miletic, Henkens, Hyland, Heymans, Molenberghs, Rommens, Buyens, Lanini, Acolatse, Manias.

Bij Moeskroen moeten ze ook de knop omdraaien na het geklungel van de voorbije weken. Er zit kwaliteit in de kern, dat ziet het kleinste kind, maar de troepen van Glen De Boeck blijven zichzelf in de voet schieten. Ook hij moet oppassen voor een vroegtijdig ontslag.

Selectie Moeskroen: Vagner, Essikal, Hubert, Markovic, Ferber, Trezeguet, Mohamed, Graovac, Viola, Diedhiou, Delac, Stojanovic, Tirpan, Gulan, Vojvoda, Huyghebaert, Peyre, Defourny, Simic, Feruz.

Ondanks het Westels thuisvoordeel is Moeskroen volgens UNIBET favoriet. Een goeie gok van zestig euro op de grensploeg kan u 153 euro opleveren. En die zestig euro? Die krijgt u via deze link gratis!

Meer nieuws