Datum: 29/07/2017 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Daknam
Club Brugge op zoek naar vertrouwen en zege, Lokeren hoopt meteen op eerste stunt
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Club Brugge op zoek naar vertrouwen en zege, Sporting Lokeren hoopt meteen op eerste stunt

Club Brugge op zoek naar vertrouwen en zege, Lokeren hoopt meteen op eerste stunt
Foto: © photonews

In navolging van Royal Antwerp FC en RSC Anderlecht, beginnen ook heel wat andere eersteklassers zaterdag aan het seizoen. Vicekampioen Club Brugge gaat op het veld van Sporting Lokeren op zoek naar vertrouwen en vooral... een overwinning.

Club Brugge heeft zijn eerste officiële test van het seizoen al achter de rug. Afgelopen woensdag speelde het in eigen huis 3-3 gelijk tegen het Turkse Basaksehir. Een uiteindelijk teleurstellend resultaat, waardoor de vierde voorronde van de Champions League ver weg lijkt.

In het Waasland zal Ivan Leko lichtjes roteren met het oog op de terugwedstrijd in Turkije van volgende week. De Kroaat hoopt dat zijn spelers zich herpakken met een overwinning op het veld van Lokeren. Die zou – vanzelfsprekend – welgekomen zijn.

Limbombe opnieuw in de selectie

De geblesseerden Poulain, Wesley en Mera zijn niet van de partij bij blauw-zwart. Limbombe, vorige week nog links laten liggen door Leko, behoort tegen Lokeren opnieuw tot de selectie.

Lokeren hoopt dan weer met een positieve noot aan het seizoen te beginnen. Runar Kristinsson wil beter doen dan vorig seizoen en een punt op de openingsspeeldag tegen Club Brugge zou een gewonnen punt zijn.

Overmeire en Straetman out, grote debuut van drie spelers

Bij de Waaslanders is zo goed als iedereen fit, al kan Kristinsson geen beroep doen op twee belangrijke spelers. Zo liggen Straetman en Overmeire in de lappenmand. Met Marzo, Mpati en Kehli maken wellicht drie zomertransfers hun officiële debuut.

Wie wint deze partij? Waag er een gokje op bij Unibet!

Meer nieuws