staStandard
cluClub Brugge
Mohammed Tchite (pen) 66'
1-0
1-1
92' Ryan Donk
Datum: 12/04/2012 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Geen Batshuayi en Kanu, Donk begint op de bank
Geen Batshuayi en Kanu, Donk begint op de bank
Foto: © SC

Standard en Club Brugge spelen deze avond nog tegen elkaar. De Rouches hebben heel wat moed geput uit de degelijke prestatie en het punt tegen Anderlecht. Kan blauw-zwart weer aansluiting vinden bij de Brusselaars?

Standard had deze week te kampen met heel wat kleine blessures. Zo waren Kanu en Batshuayi onzeker voor het duel met de West-Vlamingen en ze zijn ook niet op tijd fit geraakt. Gakpe en Ciman nemen hun plaats in. Ook Gonzalez sukkelde met een kuitblessure, maar ook hij wordt aan de aftrap verwacht.

Bij Club Brugge weten ze nog niet of ze een beroep kunnen doen op Ryan Donk. De Nederlandse verdediger woonde gisteren de begrafenis van zijn grootmoeder bij. Hij sloot aan bij de groep, maar begint op de bank. Zijn plaats wordt ingenomen door Almebäck. Högli neemt de linksachter voor zijn rekening. Vleminckx, Vadis en Hogli moeten uitkijken voor een vijfde gele kaart.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Standard is favoriet. Een gokje bij BWIN op Club daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Standard met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 172 euro bij een gok van 215 euro. Bij winst van Club Brugge wint u 330 euro.

Meer nieuws