zwaZulte Waregem
andAnderlecht
Datum: 21/04/2013 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Regenboogstadion
Live Nieuwe leider of Anderlecht met een superzaak?
Nieuwe leider of Anderlecht met een superzaak?
Foto: © SC

Zulte Waregem kan straks de nieuwe leider worden, maar Anderlecht kan tot vijf punten uitlopen op de eerste achtervolger. Club Brugge en Standard verloren namelijk al. Bruzzese start onder de lat bij de thuisploeg. Wie zal het halen aan de Gaverbeek? Volg het hier live ...

We zouden iets kunnen schrijven over Zulte Waregem en de leidersplaats, maar als we daar de nadruk op leggen denken ze bij Essevee dat het misschien weer niet zal lukken. De West-Vlamingen zijn na de zege in Brugge wel terug competitief in play-off I en kunnen vanavond een goede zaak doen. Bij winst zetten ze alvast Standard op vijf punten.

Zulte Waregem mag op zoek naar een overwinning in een vol huis. Wie in doel zal staan is nog niet bekend: zowel Bruzzese als Bossut zijn vermoedelijk fit en Dury is vooral blij over twee volwaardige doelmannen te beschikken. Lees dat hier nog eens na …

Anderlecht sprak erover dat het een referentiematch nodig had om echt gelanceerd te zijn. Die is er woensdag gekomen, met de hele vlotte overwinning (3-0) tegen Lokeren. Het vertrouwen is terug, Anderlecht staat soeverein op kop in de stand. Zulte Waregem is dichtste achtervolger, maar de Brusselaars kunnen ook hen vanavond een tik uitdelen.

De titelstrijd zou vanavond in een definitieve plooi kunnen worden gelegd. Als Genk punten laat liggen tegen Club Brugge en Anderlecht wint, dan wordt de kloof met de eerste achtervolger vijf punten met evenveel wedstrijden voor de boeg.

De selectie van Anderlecht: Biglia, Bruno, Cyriac, De Sutter, De Zeeuw, Deschacht, Gillet, Iakovenko, Jovanovic, Kaminski, Kljestan, Kouyate, Mbokani, Najar, Nuytinck, Praet, Proto, Safari, Suarez, Vanden Borre, Wasilewski.

Wie wint deze partij volgens u? Waag er een gokje op bij UNIBET. Anderlecht is grote favoriet. Een gokje van 60 euro op de Brusselaars levert 114 euro op. Een gokje op Zulte Waregem kan dan weer 225 euro opleveren. Een gelijkspel kan misschien de gulden middenweg zijn, goed voor 207 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITEeen account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws