andAnderlecht
staStandard
Datum: 05/05/2013 14:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Lotto Park
Live Jovanovic start tegen Standard
Fabian Morren
| 0 reacties
Jovanovic start tegen Standard
Foto: © SC

Spannender zal het waarschijnlijk nooit meer worden. De uitkomst van de Clasico kan weeral eens de doorslag geven voor de titelstrijd. Wie wint, neemt de leidersplaats over van Zulte Waregem. Bij Anderlecht start Jovanovic in de basis. Bij Standard is Yoni Buyens toch fit.

Na zondag staan er nog drie wedstrijden op het programma. Met een magere 5 op 18 mag het al quasi een wonder heten dat Anderlecht nog steeds meedoet voor de hoofdprijs, maar vandaag kan het zichzelf met een zege weer tot dé titelfavoriet maken. Dat is echter ook het geval voor de Rouches. Een verlies kan één van beide ploegen zelfs naar plaats vijf terugzetten indien Club wint van Lokeren!

John van den Brom beschikt over een volledig fitte kern. Het experiment met Gillet op het middenveld is de Nederlander goed bevallen en die zal dus blijven staan. Deschacht neemt zijn plaats op de linksachter weer in en op links zal Suarez waarschijnlijk de voorkeur blijven krijgen op Jovanovic. Indien er een strafschop genomen dient te worden, zal dat Sacha Kljestan worden. Benieuwd of hij het wel kan vanop elf meter.

Bij Standard zijn er nog twijfels rond Yoni Buyens. Indien de middenvelder niet fit geraakt wordt hij normaal gezien vervangen door Cissé. Jelle Van Damme is wel verlost van zijn hamstringblessure en ook William Vainqueur zal aan de aftrap staan.  Kanu is geschorst en het centrale duo wordt dus Ciman-Arslanagic. De Rouches zijn tot nu toe de beste ploeg in play-off I en knokten zich uit een verloren positie terug in de titelrace. Vandaag kunnen ze mits winst zelfs aan de leiding komen.

Wie komt hier als winnaar uit? Waag er een gokje op bij UNIBET. Anderlecht is alvast favoriet. Een gokje van 60 euro op de thuisploeg levert 105 euro op. Een gokje op Standard kan dan weer 270 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws