Datum: 03/05/2013 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Regenboogstadion
Live Bossut in doel bij Zulte Waregem tegen Genk
Bossut in doel bij Zulte Waregem tegen Genk
Foto: © SC

We duiken stilaan de laatste rechte lijn in van de play-offs. Zulte Waregem ontmoet Racing Genk. Bij de thuisploeg staat Bossut in doel en krijgen Verboom en Hinostroza de voorkeur op Colpaert en Skúlason. Wie wint aan de Gaverbeek? Volg het hier live ...

Het kan dus nog alle kanten uit. Zulte Waregem wil graag opnieuw de punten thuishouden. Het zou op die manier ook een gouden zaak doen en voorlopig vier punten voorkomen op de tweede in de stand. De druk ligt dan bij Anderlecht, Standard en Club Brugge. Zij komen allen in actie op zondag.

Opvallend: Zulte Waregem kan na een lang seizoen de finale in met een volledig fitte kern. Enkel Jonathan Delaplace is er niet bij, want hij pakte tegen Standard zijn vijfde gele kaart van het seizoen.

De selectie van Zulte Waregem: Bossut, De fauw, Colpaert, Hazard, Leye, Berrier, Lendric, Trajkovski, Naessens, Vandenbroucke, Skulason, Conté, Godeau, Bruzzese, Hinostroza, D'Haene, Verboom, Malanda, De Boel.

Ook voor Racing Genk staat er veel op het spel. Als het wint komt het voorlopig tot op een punt van de leidersplaats en doet het – ongeacht de resultaten op zondag – weer helemaal mee voor de titel. Bij verlies kan de kloof met de top-4 enkel groeien en lijkt het verhaal van de Limburgers geschreven – al kan je dat dit seizoen in play-off I nooit helemaal zeggen.

Volgende week staat Racing Genk ook voor een belangrijke bekerfinale, maar trainer Mario Been wou niet dat iemand binnen de club daar al mee bezig was. De focus moet op de wedstrijd tegen Zulte Waregem liggen. Tshimanga is geschorst bij de Genkenaars. Joneleit, Gorius, Simaeys en Limbombe kampen met blessures en zijn er daardoor ook niet bij.

De selectie van Racing Genk: Kara, Koulibaly, Ojo, Hyland, Joseph-Monrose, Vossen, Hamalainen, Plet, Anele, Barda, Buffel, Nadson, Fernandez, Van Hout, De Ceulaer, Köteles, Ayub, Schrijvers, Kumordzi, Wertelaers.

Wie wint deze partij volgens u? Waag er een gokje op bij UNIBET. Zulte Waregem is licht favoriet. Een gokje van 60 euro op de thuisploeg levert 135 euro op. Een gokje op Racing Genk kan dan weer 177 euro opleveren. Een gelijkspel kan misschien de gulden middenweg zijn, goed voor maar liefst 202 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITEeen account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws