Datum: 12/04/2015 18:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Anderlecht wil leidersplaats pakken in de Vurige Stede
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Anderlecht wil leidersplaats pakken in de Vurige Stede
Foto: © Photonews

Het is weer die tijd van het weer: de Clasico is in het land! RSC Anderlecht gaat in de vooravond op bezoek bij Standard. En de inzet is niet min: de leidersplaats!

Door het verlies van Club Brugge (bij KV Kortrijk, nvdr.) en KAA Gent (bij Sporting Charleroi, nvdr.) krijgt RSC Anderlecht de kans om over blauw-zwart naar de eerste plaats te wippen. 

Maar dat is natuurlijk niet naar de zin van het Luikse legioen. We weten natuurlijk nog allemaal wat er tijdens de reguliere competitie is gebeurd op Sclessin. Voor de leken: het was iets met een spandoek.

Besnik Hasi kan vanavond alleszins opnieuw een beroep doen op Chancel Mbemba. De defensieve sterkhouder lag de voorbije maanden in de lappenmand. Marko Marin is nog steeds geblesseerd. 

José Riga heeft dan weer zo goed als geen kopzorgen. De oefenmeester van de Rouches hoeft niet te puzzelen en kan zijn sterkste elf in de wei sturen voor deze Clasico.

Kan RSC Anderlecht eindelijk nog eens winnen in Luik? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een mooie 156 euro op. Denk je eerder dat we een puntendeling krijgen in de Vurige Stede? Dan mag je 195 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws