Datum: 06/04/2012 20:30
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Live Lokeren start zonder Leko tegen Beerschot
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Lokeren start zonder Leko tegen Beerschot
Foto: © SC

Beerschot ontvangt bekerwinnaar Lokeren in de tweede speeldag van play-off 2. De thuisploeg wil absoluut winnen na de nederlaag van vorig weekend tegen Bergen.

Update:
Bij Beerschot zijn er niet veel verrassingen te noteren. Van der Heyden keert terug uit schorsing en Porokara verhuist naar de bank. Bij Lokeren laat Peter Maes Leko op de bank, Overmeire is geschorst. Patosi en Fall mogen aan de wedstrijd beginnen.

Beerschot moet voluit voor de drie punten gaan wil het meedingen naar de eerste plaats in zijn groep. Coach Wim De Corte wil daarom een aanvallend en agressief team op het veld zien. Beerschot moet het stellen zonder de geschorste Öztürk, Van der Heyden keert op zijn beurt terug uit schorsing. 

Lokeren, dat na de bekerwinst al zeker is van Europees voetbal, geraakte vorige week niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Zulte Waregem. Vanavond moet het zijn geblesseerde aanvoerder Killian Overmeire missen. 

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
 
Beerschot is licht favoriet. Een gokje op Lokeren daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.
Wint Beerschot straks, dan krijgt u bij Bwin 265,50 euro bij een gok van 150 euro. Pakt  Lokeren de 3 punten, dan wint u 260 euro.

Meer nieuws