Datum: 14/04/2012 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Regenboogstadion
Live Zulte Waregem op zoek naar eerste overwinning
Melissa Maes
| 0 reacties
Zulte Waregem op zoek naar eerste overwinning
Foto: © SC

Zulte Waregem wist in play-off 2 nog geen enkele overwinning binnen te halen. Zal Essevee daar vanavond wel in slagen als Beerschot op bezoek komt?

Beerschot proefde in PO2 al eens van een overwinning toen het met 4-1 te sterk was voor Lokeren. Kunnen de Ratten vanavond hun tweede zege binnenhalen of pakt Zulte Waregem zijn eerste driepunter?

Het is exact vijf jaar geleden, 14 april 2007, dat het toenmalige Germinal Beerschot voor de eerste en enige keer won op bezoek bij Zulte Waregem. Benieuwd of interimcoach De Corte die vloek kan verbreken.

Dury kan vanavond beroep doen op Leye. De aanvaller kreeg vorig weekend nog een rood karton voorgeschoteld, maar het bondsparket oordeelde dat de uitsluiting volstond.

Essevee moet niet rekenen op de geblesseerde Matton, Sterckx, Habibou, Naessens en Delaplace. Bij Beerschot ligt Stijnen in de lappenmand. Scheidsrechter van dienst is Loeman.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 20 uur.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Essevee is favoriet. Een gokje bij BWIN op Beerschot daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Essevee met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 195 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Beerschot wint u 370 euro.

Meer nieuws