Datum: 04/04/2015 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Het Kuipje
Van Veldhoven wil zijn probleemgevallen op niveau krijgen
Van Veldhoven wil zijn probleemgevallen op niveau krijgen
Foto: © Photonews

Westerlo en Moeskroen zijn twee ploegen die met heel beperkte ambities aan play- off 2 beginnen. Bij Moeskroen zijn ze al blij dat ze niet die verdomde PO 3 moeten spelen en de onzekerheid hangt nog steeds boven de club.

Maar goed, bij Westerlo loopt nog steeds ene Harm van Veldhoven rond als hoofdtrainer en die gaat in elke wedstrijd voor niets minder dan de drie punten. Jonge spelers kansen geven, ok, maar dat zal gepaard moeten gaan met kwaliteit, want er wordt al een round up gemaakt naar volgend seizoen toe.

Met Dorda, Godeau, Lecomte en Maertens heeft hij wel vier geblesseerden. MacDonald moet in PO 2 dan weer zijn vorm terugvinden, samen met Gounongbe.

Bij Moeskroen is het erger gesteld, want met Dhoest, De Vlamynck, Langil, Mohamed, Jakolis en Mézague zijn er maar liefst zes onbeschikbaar. 

Speel gratis en win!
 

120 euro bij winst Westerlo

225 euro bij winst Moeskroen

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed van 60 euro bij UNIBET!

 

Bovendien kan u dankzij een unieke actie nu al een gratis bonus van 60 euro claimen bij een storting als nieuwe klant van nauwelijks 20 euro. Doe er je voordeel mee als u nog niet bent ingeschreven bij UNIBET en speel hier mee!

Meer nieuws