wbeSK Beveren
gnkKRC Genk
Datum: 11/04/2015 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Freethiel
Typisch PO2, en ook weer niet: jonkies WB tegen die van Racing Genk
Typisch PO2, en ook weer niet: jonkies WB tegen die van Racing Genk
Foto: © photonews

Waasland-Beveren en Racing Genk gaan beiden met een erg jong team op zoek naar punten in play-off 2. Voor de Waaslanders lijkt het al een beetje de laatste kans, Racing Genk wil verder stomen op weg naar een mogelijke Europese nazomer.

Voor Waasland-Beveren is het simpel: na de nonprestatie in Mechelen minstens voor eigen huis een en ander laten zien. En 'redder Malinwa' eventueel een handje toesteken door punten af te pakken van Racing Genk. Om zelf ook nog een woordje mee te praten in de play-offs.

Dat moet het wel doen zonder een heleboel geblesseerden. Daarbij ook de jonge Luyckx. Met De Pauw, Vanzo en De Belder is er wel nog jeugd genoeg in de selectie.

Genk op weg naar 6 op 6?

Ook de Limburgse bezoekers hebben heel wat jonge gasten in de selectie lopen, al zijn die ook in de reguliere competitie al vaak gebruikt geweest. Mboyo, Okriashvili, Kumordzi, Tshimanga, ... het lijstje geblesseerden is wel enorm.

Genk won vorige week van Zulte Waregem en kan dus een geweldige zaak doen in de strijd om de winst in de poule, met als uiteindelijk doel toch nog spelen voor een Europees ticket.

Pakt Genk gewoon de winst op de Freethiel? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 144 euro op. Denk je eerder dat WB aan het langste eind zal trekken? Dan mag je maar liefst 168 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws