kvoKV Oostende
moeMoeskroen
Datum: 01/05/2015 20:30
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Diaz Arena
Vanderbiest wil Albertpark uitwuiven met een overwinning
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Vanderbiest wil Albertpark uitwuiven met een overwinning
Foto: © Photonews

KV Oostende ontvangt vanavond Royal Mouscron Péruwelz voor de laatste thuiswedstrijd van voetbaljaargang 2014 - 2015. Of toch niet? Er kan nog een staartje komen, maar dan moet er wel sowieso gewonnen worden.

KV Oostende telt momenteel vier punten minder dan Sporting Lokeren. Met nog twee wedstrijden voor de boeg kan een tweede PO2-finale op rij nog voor the Kustboys, maar dan moet er vanavond sowieso gewonnen worden van Royal Mouscron Péruwelz.

Het wordt bovendien een speciale avond voor Fred Vanderbiest. De coach van the Kustboys kreeg te horen dat hij na het seizoen moet vertrekken en zal dus wellicht voor de laatste keer in de thuisdug-out van het Albertpark zitten.

Het wordt dan ook gezichten spotten in de tribune. Marc Coucke is op zoek naar een nieuwe coach: de namen van onder anderen Trond Sollied en Bob Peeters vielen al. Maar vooral: met Coucke & Friends staat er vanavond ook alweer een feestje op het programma.

Ook les Hurlus zijn ondertussen op zoek naar een nieuwe coach. Zo werd Lorenzo Staelens al gelinkt aan de Henegouwers. Al wil de fusieploeg natuurlijk eerst duidelijkheid in de licentiechaos.

Pakt KVO de winst? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 96 euro op. Denk je eerder dat de bezoekers de drie punten mee naar huis zullen nemen? Dan mag je maar liefst 330 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws