zwaZulte Waregem
ohlOH Leuven
Datum: 01/04/2018 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Regenboogstadion

Dury wil play-off 2 winnen, maar stelt zich vragen bij de kalender: "Erg dat wij net nu moeten spelen"

Dury wil play-off 2 winnen, maar stelt zich vragen bij de kalender: "Erg dat wij net nu moeten spelen"
Foto: © photonews

Zulte Waregem en OH Leuven beginnen zondagavond aan hun avontuur in de Ronde van Vlaanderen die play-off 2 toch ook een beetje is. Op Pasen én met de Ronde in de achtertuin is dat misschien een beetje ongelukkige timing.

Francky Dury begint met de nodige ambities aan play-off 2: "We zijn negende geworden na een raar seizoen en willen nu om te beginnen onze reeks winnen in de play-offs. Dat is onze ambitie", aldus de oefenmeester in aanloop  naar de play-offs op een persconferentie.

Waar zijn we mee bezig?

De coach van Essevee had verder ook zijn bedenkingen bij de kalender: "Erg dat wij moeten spelen op de dag van de Ronde van Vlaanderen. We liggen in het hart van de Ronde, fans zullen in hun roes van de koers niet meer naar het voetbal komen kijken."

"En dan zie ik dat Standard op vrijdag speelt en Eupen op zaterdag? Waar zijn we dan mee bezig", vroeg Dury zich luidop af. 

Wie pakt de punten aan de Gaverbeek? Een thuiszege maakt van een gratis bonus aan 200% tot 80 euro meteen 140 euro, de bezoekers leveren het dubbele op.

Meer nieuws