Datum: 23/04/2017 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Luminus Arena
Genk moet de knop omdraaien, na Celta komt Moeskroen
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties

Straks live: Genk - Moeskroen

Genk moet de knop omdraaien, na Celta komt Moeskroen
Foto: © photonews

Na de Europese uitschakeling moet Genk alweer aan de bak in play-off 2. Vanavond is de tegenstander Moeskroen en het is afwachten welke elf coach Stuivenberg tussen de lijnen zal brengen.

De klap was groot bij Genk donderdagavond na de 1-1 tegen Celta de Vigo. Stuivenberg gaf dan ook ruiterlijk toe dat er wat mentaal oplapwerk aan te pas kwam. Fysiek ook overigens, want sommige jongens raken mogelijk niet tijdig fit.

Het wordt dus uitkijken welke elf spelers de Nederlandse oefenmeester de wei in zal sturen tegen Moeskroen. Vorig weekend voerde hij liefst 7 wissels door en dat pakte heel goed uit tegen Kortrijk.

Het Genkse parcours is met 9 op 9 perfect in play-off 2. Moeskroen wist tot dusver 3 punten te verzamelen en zal zijn huid duur verkopen in de Luminus Arena. "Er is na de reguliere competitie één en ander gewijzigd bij Moeskroen waardoor ze moeilijk in te schatten zijn", klonk het bij Stuivenberg.

Een gokje kan een mooi bedrag opleveren!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot 80 euro gratis wedtegoed! Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws