Datum: 15/08/2007 20:45
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: City of Manchester Stadium
United trekt naar Portsmouth
Kristof Blomme
| 0 reacties
United trekt naar Portsmouth
Foto: © SC

Dinsdag en woensdag staat in de Premier League de tweede speeldag op het programma. Liverpool - West Ham en Newcastle - Arsenal worden op een ander moment gespeeld aangezien de Reds en de Gunners in de voorronde van de Champions League actief zijn. Ook Blackburn kan niet aantreden tegen Aston Villa, wegens de voorronde van de Uefa Cup. Dinsdag moet Tottenham de misstap van zaterdag goedmaken. De Spurs nemen het op eigen veld op tegen Everton. Woensdag trekt Manchester United naar Portsmouth. 

Tottenham - Everton
Tottenham moet het net als zaterdag doen zonder Bale, King, Lennon, Lee en Assou-Ekotto. Dawson sukkelt met de enkel en is twijfelachtig. Mogelijk komt Bent in de basis nadat de Spurs er niet in slaagden om te scoren op het veld van Sunderland. Bij Everton blijven Baines, Cahill, Vaughan en McFadden out. De elf die wonnen van Wigan mogen allicht ook nu aan de match beginnen. 

Portsmouth - Manchester United
Bij Portsmouth keert O'Neil mogelijk terug in de kern na een enkeloperatie. Campbell en Mendes hebben last van de lies en zijn onzeker. Mogelijk begint Kanu voorin. Bij Manchester United zijn Neville, Saha en Solskjaer nog niet fit. Rooney zal een hele tijd aan de kant staan. Silvestre is twijfelachtig. Nieuwkomer Tevez begint meteen in de basis. 

Birmingham - Sunderland
Bij Birmingham viel verdediger Queudrue zaterdag geblesseerd uit. Hij zal in de basis worden vervangen door Parnaby. Doelman Doyle, die een onzekere indruk liet tegen Chelsea, blijft onder de lat. Bij Sunderland verandert manager Roy Keane mogelijk niets aan de elf die Tottenham klopten. Hoewel doelpuntenmaker Chopra nu misschien wel op een basisplaats kan rekenen. 

Fulham - Bolton
Bij Fulham blijft Warner onder lat. Niemi sukkelt nog steeds met de pols. De elf die nipt van Arsenal verloren blijven het vertrouwen krijgen. Bij Bolton debuteert O'Brien, die bij Portsmouth werd weggehaald. Davies en Vaz Te staan geblesseerd aan de kant, waardoor Diouf mogelijk in de basis begint. 

Manchester City - Derby
Bij Manchester City blijft Isaksson out, waardoor Schmeichel opnieuw onder de lat komt. Toch hoopt Eriksson gauw een nieuwe doelman aan te werven. Derby heeft geen bijkomende problemen. De spelers die een gelijkspel bemachtigden tegen Portsmouth mogen ook nu aantreden. 

Deze match kunt u overigens LIVE volgen bij Voetbalkrant.

Reading - Chelsea
Reading moet het nog stellen zonder Convey, Sonko, Little en Lita. De elf die Manchester United in bedwang hielden krijgen ook nu het vertrouwen. Bij Chelsea staat verdediger Terry vlugger dan verwacht weer op het trainingsveld. Deze partij komt wel nog te vroeg voor hem. Ook Paulo Ferreira, Makelele, Drogba en Alex konden trainen. Ballack en Shevchenko blijven out. Ook Essien liep een blessure op. 

Wigan - Middlesbrough
Aanvaller Henri Camara zit voor het eerst sinds april weer in de kern bij Wigan. Hij is hersteld van een knieblessure. Michael Brown zit nog een schorsingsdag uit. Bij Middlesbrough moet Young langs de kant toekijken. Rochemback zit op de strafbank.

Meer nieuws