barBarcelona
levBayer Leverkusen
Datum: 07/03/2012 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: 1/8 Finales (T)
Stadion: Nou Camp Barcelona
Leverkusen voor quasi onmogelijke opdracht in Camp Nou
Leverkusen voor quasi onmogelijke opdracht in Camp Nou
Foto: © SC

Barcelona verdedigt vanavond een 3-1 voorsprong tegen Bayer Leverkusen. De Duitsers zullen sterk uit hun pijp moeten komen om in Camp Nou die achterstand nog op te halen.

Bayer Leverkusen is in de competitie sterk bezig en wist zijn voorbije drie matchen te winnen met als uitschieter de 2-0-winst tegen Bayern München. De kansen van de Duitse ploeg zijn echter slechts gering, want Camp Nou is nog steeds een quasi onneembare vestiging.

De verdedigende CL-kampioen heeft in de competitie reeds een serieuze achterstand op Real Madrid en kan dus alles op de verlenging van zijn titel in de grootste Europese competitie zetten. Lionel Messi kan onderweg zijn hallucinante cijfers nog wat verbeteren.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?
Barcelona is favoriet. Een gokje bij BWIN op Leverkusen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Barça met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 115 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Bayer wint u 1150 euro.

Meer nieuws