Datum: 26/02/2014 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: 1/8 Finales (H)
Stadion: Ali Sami Yen Istanboel
Schittert Hazard ook in Champions League?
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Schittert Hazard ook in Champions League?
Foto: © SC

Vanavond staan er weer twee achtste finales op het programma in de Champions League. In Turkije gaan we kijken hoe Eden Hazard en co een goede uitgangspositie willen nastreven tegen Galatasaray.

Galatasaray leek op weg naar de Europa League, maar plotse sneeuwval op de laatste speeldag en een nachtje erover kunnen slapen - met daarna een geweldig uur voetbal tegen Juventus - hielden de Turken alsnog in de CL.

Nu moeten ze thuis aan de bak tegen Chelsea, dat dit seizoen onder José Mourinho maar wat graag iets van deze campagna wil maken. Een goede uitgangspositie voor de terugwedstrijd verwerven lijkt dan ook het minimum. Wat kan Eden Hazard? Flitst hij nu ook in de Champions League?

Het wordt ook een blij weerzien tussen Didier Drogba en een aantal van zijn ex-collega's bij Chelsea. De Ivoriaan maakte dienst uit van de Engelse formatie van 2004 tot 2012 en is nu in loondienst van de Turken.

Kan Drogba scoren tegen zijn ex-club?

Als Drogba de score opent levert een gokje je al zomaar eventjes 450 euro op. Denk je eerder dat hij er twee maakt? Dan mag je 900 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

En extra goed nieuws: er is een blessuretijdverzekering, waarbij elke gok tot 100 euro op juiste score, halftime/fulltime of de eerste of laatste doelpuntenmaker wordt terugbetaald als er in de blessuretijd wordt gescoord. Zet dus in!

Meer nieuws