gntKAA Gent
valValencia CF
Sven Kums (pen) 49'
1-0
Datum: 04/11/2015 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Bedwingt Gent het grote Valencia in eigen huis?
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Voorbeschouwing AA Gent - Valencia

Bedwingt Gent het grote Valencia in eigen huis?
Foto: © photonews

AA Gent vertrok uit Valencia met een stevige kater. De Buffalo's kregen het gevoel dat er meer in zat tegen de Spanjaarden. In de Ghelamco Arena willen ze eindelijk die eerste overwinning pakken.

Bij AA Gent zitten ze vol vertrouwen na de goeie resultaten van de voorbije weken. "We passen ons meestal niet aan", aldus Matz Sels. "We gaan altijd van onze eigen sterkte en gaan de match aanpakken zoals in Valencia."

Gentse afwezigen

De dominante stijl van Gent is deels van moeten. "We zijn niet sterk in het zetten van een defensief blok, onze sterkte is voetballen. Hopelijk levert dat morgen punten op", sluit de doelman af. Gent zit wel nog steeds met een hoop vraagtekens.

Zo staat er naast Depoitre, Milicevic en Dejaegere een vraagteken. Van Der Bruggen en Matton zijn net als Pedersen sowieso niet beschikbaar. Bij Depoitre wordt de beslissing zelfs uitgesteld tot vlak voor de match.

Selectie Gent: Sels, Vitas, Rafinha, Johansson, Coulibaly, Depoitre(?), Neto, Poletanovic, Mitrovic, Kums, Saief, Dejaegere(?), Thoelen, Asare, Nielsen, Vandenbussche, Raman, Simon, Foket en Milicevic(?).

Valencia verloor vorige week dankzij een goal van Ferreira-Carrasco tegen Atlético Madrid, maar het team herpakte zich tegen stadsgenoot Levante. In de derby werd het 3-0, de laatste goal werd gescoord door Bakkali.

Valencia is de favoriet volgens Unibet, dus een gokje op de Buffalo's kan meer opleveren. Voor een inzet van 60 euro, kan je 216 euro winnen. Die 60 euro krijg je via deze link zelfs gratis!

Meer nieuws