Datum: 26/08/2015 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Vierde voorronde (Terug)
Stadion: Jan Breydel
De laatste keer de Champions League-hymne of krijgen we tóch een Brugs mirakel?
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Club Brugge droomt van een mirakel tegen Manchester United

De laatste keer de Champions League-hymne of krijgen we tóch een Brugs mirakel?
Foto: © photonews

De Champions League-hymne galmt vanavond mogelijk voor de eerste en laatste keer dit seizoen door het Jan Breydelstadion. Club Brugge droomt van een stunt tegen het grote Manchester United, maar staat voor een quasi onmogelijke opdracht.

Blauw-zwart ging vorige week nochtans goed van start op Old Trafford. Akkoord, de Bruggelingen kwamen met een gelukje op voorsprong, maar deden in de aanvangsfase nog behoorlijk mee met Manchester United.

Claudemir en De fauw depanneren wellicht

Het goede spel verwaterde echter en de Engelse recordkampioen kleefde Club tegen de eigen grote rechthoek aan. Memphis Depay (met twee goals) en Marouane Fellaini (diep in blessuretijd) zorgden uiteindelijk voor een 3-1-nederlaag.

Michel Preud’homme moet opnieuw wat puzzelen, maar opteert diep in de spits wellicht voor Tom De Sutter, die aan zijn laatste match in het shirt van Club begint. Centraal op het middenveld is Claudemir zo goed als zeker de vervanger van Timmy Simons, terwijl Davy De fauw centraal achterin zal depanneren.

Geen zorgen bij United

Manchester United is zegezeker, en net dat is mogelijk het zwakke punt van de Engelsen. Louis van Gaal liet zijn spelers vandaag uitslapen. Wie dat wenste mocht zelfs blijven liggen tot 10u30.

In principe opteert van Gaal vanavond voor dezelfde ploeg als vorige week. Al bestaat de kans dat Bastian Schweinsteiger Michael Carrick aflost. De Duitser wordt langzaam aan gebracht en stond afgelopen weekend tegen Newcastle United voor het eerst aan de aftrap.

Waag een gokje!

Ben jij een geboren optimist en geloof je nog in de kansen van Club Brugge? Vergeet dan niet om een gokje te wagen bij Unibet. Een zege van blauw-zwart kan 258 euro opleveren!

Wil je minder risico nemen? Een zege van Manchester United levert 111 euro op. Maak snel een account aan via DEZE LINK en ontvang jouw welkomstbonus van 60 euro.

Meer nieuws