tsjTsjechië
porPortugal
Datum: 21/06/2012 20:45
Competitie: EK
Speeldag: Kwart Finales
Live Portugal met zelfde elf, nog steeds geen Rosicky
Portugal met zelfde elf, nog steeds geen Rosicky
Foto: © SC

Vanavond staat de eerste kwartfinale op het programma van dit EK. Portugal en Tsjechië ontmoeten elkaar in Warschau om 20u45. Volgens de lezers van Voetbalkrant.com is Tsjechië echter zo goed als kansloos.

De poll die we gisteren op de Facebook-site zetten, nodigde tot nu toe 1157 mensen er toe om hun stem uit te brengen. 1020 van die stemmers zeggen dat Portugal wint van Tsjechië en slechts 137 zien Tsjechië stunten.

De Tsjechse coach Bilek waarschuwde zijn spelers ondertussen al dat er tegen het enorme aanvallend potentieel van Portugal geen moment de concentratie mag verloren worden. "We mogen niet spelen zoals tegen Rusland", zei Bilek nog over de met 4-1 verloren openingsmatch. "We moeten gefocussed blijven en elk moment opletten voor hun aanvallers." Tsjechië moet het ook nog altijd zonder Rosicky doen, die niet op tijd fit geraakte.

Portugal-coach Paulo Bento is dan weer jarig en kreeg heel wat gelukwensen van de journalisten. "Ik hoop dat ik de individuele blijdschap vanavond kan omzetten naar collectieve", lachte de coach.  Hij doet het met dezelfde elf als tegen Nederland.

Meer nieuws