azAZ Alkmaar
andAnderlecht
1-0
Datum: 16/02/2012 19:00
Competitie: Europa League
Speeldag: 1/16 Finales (H)
Stadion: DSB Stadion
Live Canesin neemt plaats van Suarez in
Canesin neemt plaats van Suarez in
Foto: © SC

Anderlecht wint in de nationale competitie al zijn toppers. Nu mogen ze zich echter meten met de leider in de Eredivisie. Kan Anderlecht met een goed resultaat vertrekken uit Alkmaar? Volg de wedstrijd hier live vanaf 19u.

Johan Walckiers in Alkmaar

Bij Anderlecht waren er lichte twijfels rond Matias Suarez, maar de Argentijn trainde woensdag mee. Toch houdt Jacobs zijn steraanvaller op de bank en start Canesin in zijn plaats.

Bij tegenstander AZ loopt ook een oude bekende rond: Maarten Martens. Jeugdproduct van de Brusselaars maar pas echt ontbolsterd in Nederland. Het bescheiden AZ dingt dit seizoen mee naar de titel en laat gerenommeerde namen als Ajax en Feyenoord achter zich.

Opstellingen:
AZ
: Esteban, Marcelis, Moisander, Viergever, Poulsen, Maher, Elm, Beerens, Martens, Holman, Benshop
Anderlecht: Proto, Safari, Juhasz, Kouyate, Wasilewski, Biglia, Kljestan, Canesin, Mbokani, Jovanovic, Gillet

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

AZ is favoriet. Een gokje bij BWIN op Anderlecht daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, op dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat AZ met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 195 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Anderlecht wint u 370 euro.

Meer nieuws