Datum: 22/08/2013 20:45
Competitie: Europa League
Speeldag: Vierde voorronde (Heen)
Stadion: Lotto Park
Live Essevee met Malanda én Skúlason
Essevee met Malanda én Skúlason
Foto: © SC

Zulte Waregem gaat straks in het Astridpark op zoek naar een goede uitslag tegen APOEL. Het doet dat met Malanda én Skúlason als verdedigende middenvelders en Duplus in de plaats van de geschorste Colpaert.

Zulte Waregem was in de Champions League-voorronde enkele maatjes te klein voor PSV. Tegen APOEL Nicosia is er meer hoop op plaatsing voor een Europese poule. "Ik denk dat de kansen zowat 50/50 zijn", waren beide coaches het op de persconferentie onafhankelijk van elkaar eens.

Bij Zulte Waregem enkele afwezigen: Colpaert is geschorst, Berrier (virale infectie) en Godeau (klierkoorts) zijn er ook niet bij. Daardoor wordt het sowieso schuiven in de verdediging, waar mogelijk Duplus zijn eerste basisplaats krijgt. Tenzij Malanda een rijtje naar achter schuift.

In de selectie zijn er dus ook enkele nieuwe namen: De Rock mocht mee naar het Astridpark en ook de Franse aanvaller Toudic - eergisteren nog goed voor 4 doelpunten bij de beloften - zit in de kern van 20, waar Hinostroza en Crimi uitvielen.

Selectie Zulte Waregem: Bossut, De fauw, Verboom, Malanda, Hazard, Leye, Habibou, Trajkovski, N'Diaye, Naessens, Vandenbroucke, Skúlason, Conté, Duplus, Bruzzese, De Rock, D'Haene, Toudic.

Bij Cyprus was Manduca twijfelachtig, omdat hij sukkelt met de lies. Uitsluitsel over het al dan niet spelen van de belangrijke man is onduidelijk. 

Selectie APOEL Nicosia: Pardo, Sergio, Amorin, Oliveira, Da Dilva, Morais, Gomez, Benachour, Manduca, Alexandrou, Seridan, Chiotis, Borda, Vinícius, Aloneftis, Budimir, Pieros, Charalambides.

De loketten voor de partij gaan in het Astridpark gewoon open vanaf 18.00 uur. Voor de neutrale fans die willen gaan kijken naar Zulte Waregem - APOEL: Vergeet niet het ticketformulier af te printen en in te vullen. Dat kan je HIER vinden.

Wie pakt de overwinning in het Constant Vanden Stockstadion?

Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 132 euro op bij winst van Zulte Waregem. Denk je dat APOEL de terugwedstrijd overbodig maakt? In dat geval levert dezelfde gok je al 207 euro op. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws