Datum: 25/02/2016 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: 1/16 Finales (T)
Er zullen elf paars-witte pompiers nodig zijn om de Griekse inferno te blussen
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

Olympiakos Piraeus - RSC Anderlecht

Er zullen elf paars-witte pompiers nodig zijn om de Griekse inferno te blussen
Foto: © photonews

RSC Anderlecht verdedigt vanavond een 1-0-voorsprong uit de heenwedstrijd in Griekenland. Het zal alleszins heel warm worden in het Georgios Karaiskákis Stadion. En dan zijn we niet over de temperaturen bezig.

De lokale weermannen voorspellen een aangename twintig graden in Athene, maar in het Georgios Karaiskákis Stadion zal het kwik gemakkelijk boven de veertig graden gaan.

"Het kan er een regelrechte heksenketel zijn", klinkt het bij de spelers van RSC Anderlecht. "Dat stadion zit volgepakt met meer dan dertigduizend voetbalgekke Grieken."

Maar paars-wit kan wel een voorsprong verdedigen. Met andere woorden: een doelpuntje scoren kan er al voor zorgen dat de kwalificatie een heel eind binnen is.

Steven Defour is overigens mee afgereisd naar de Griekse hoofdstad, maar het blijft afwachten hoe de blessure aan zijn kuit evalueert. Ook Leander Dendoncker is opnieuw speelklaar.

Houden de Grieken de punten thuis?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 101 euro op. Denk je eerder dat de paarshemden gaan winnen in Athene? Dan mag je maar liefst 318 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws