whuWest Ham Utd
gnkKRC Genk
Datum: 21/10/2021 21:00
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: London Stadium
RC Genk staat voor loodzware opdracht op bezoek bij West Ham United: ideale moment om tij te keren?

Volg West Ham United-Racing Genk live op Voetbalkrant.com vanaf 21u00

RC Genk staat voor loodzware opdracht op bezoek bij West Ham United: ideale moment om tij te keren?
Foto: © photonews

Genk leed zondag haar derde opeenvolgende nederlaag, tegen Charleroi. De Limburgse motor sputtert, en net vandaag staat de confrontatie met West Ham United op het programma. Mission impossible voor dit Racing Genk of hét moment om de kentering in te zetten?

West Ham United finishte afgelopen seizoen op een knappe zesde plaats in de Premier League. Het hield daarmee ploegen als Arsenal en Tottenham achter zich. Ook dit seizoen begonnen de troepen van David Moyes voortvarend aan de competitie. Met 14 op 24 nestelden de Hammers zich andermaal in de subtop.

In de Europa League bleef West Ham tot dusver foutloos: 0-2 op bezoek bij Dinamo Zagreb, 2-0 in eigen huis tegen Rapid Wenen.

De kaarten van Genk liggen enigszins anders. De Limburgers lieten tijdens de competitiestart flarden van hun potentieel zien, maar de laatste weken sputtert de motor. Zo werd er in eigen huis verloren tegen Dinamo Zagreb, gaven ze de zege weg tegen tien Eupen-spelers. Afgelopen zondag bleek ook Charleroi te sterk, alweer dankzij een doelpunt op stilstaande fase. Het blijft de achilleshiel van dit Racing Genk.

Daniel Munoz is er na zijn rode kaart tegen Zagreb niet bij. Voor het overige kan John van den Brom op volle sterkte aantreden.

Stand

1. West Ham 2-6

2. Dinamo Zagreb 2-3

3. Racing Genk 2-3

4. Rapid Wenen 2-0

Gokje wagen? Check dan zeker BetFIRST voor de beste odds en waag uw kans

Meer nieuws