Datum: 15/11/2013 20:45
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Play-offs (H)
Dansen de Grieken opnieuw de sirtaki?
Dansen de Grieken opnieuw de sirtaki?
Foto: © SC

Griekenland is een van de meest onderschatte landen in EK- en WK- kwalificatierondes. Toch zijn ze er vaak bij op grote toernooien. Lukt dat ook in 2014? Dan moeten ze voorbij Roemenië, niet eens een heel erg moeilijke opdracht.

“De wedstrijd tussen Roemenië en Griekenland is naar mijn mening de minst interessante in de barrages. Op papier kunnen beide ploegen zich plaatsen voor de eindronde. Het zal een loterij worden. Zowel Griekenland als Roemenië konden mij tijdens de kwalificatieronde niet helemaal overtuigen. Griekenland doet het al jaren met dezelfde namen. Er zit maar weinig variatie in die ploeg.” Dat zijn de woorden van Johan Boskamp tegen Voetbalkrant.com over deze wedstrijd.

We kunnen hem enkel volgen in zijn analyse: het is koffiedik kijken welk van beide teams het zal gaan halen en van beide landen weten we niet al te veel. Griekenland toonde in de kwalificaties misschien wel iets meer grandeur in vergelijking met Roemenië, dat zich maar ternauwernood kon plaatsen voor de barrages. Maar dat zegt - met het oog op het dubbel duel an sich - bitter weinig. 

Deze wedstrijd is volledig live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet! Registreer je gewoon even bij Unibet als dat nog niet is gedaan en geniet mee! Extra tip: dankzij UNIBET kan u vanaf heden ook alle NBA-basketbal live bekijken. Niet twijfelen, doen!

Wie ziet u winnen?

Waag een gokje via Unibet. Als Griekenland wint, zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 114 euro. Gokken op Roemenië is een aanrader - dat kan je in een klap 256 euro opleveren. Zet dus in via UNIBET.

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)