Datum: 15/11/2013 20:45
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Play-offs (H)
Neemt Frankrijk de maat van Oekraïne?
Neemt Frankrijk de maat van Oekraïne?
Foto: © SC

Frankrijk werd net als vier jaar geleden verwezen naar de barrages, maar daarin liep het toen goed voor Les Bleus. Gaan ze deze keer ook voorbij Oekraïne?

Frankrijk moest op weg naar het WK 2010 in Zuid-Afrika zijn meerdere herkennen in Servië. Het ging toen pas via barrages door naar het WK, al had het daarvoor een doelpunt met wat hulp van de hand van Henry nodig tegen Ierland. Het WK zelf werd een flop, met uitschakeling in de eerste ronde.

Deze keer werd het tweede na Spanje in de kwalificatiegroep. Het wil deze keer op eigen kracht voorbij Oekraïne raken en de Fransen beseffen ook dat het wel van moeten is. "Het WK niet halen zou een drama zijn", geeft ook Franck Ribéry duidelijk het belang aan.

Tegen het stugge Oekraïne wordt dat geen sinecure, al is dat land een beetje zijn grandeur van de voorbije jaren kwijt. Het werd wel tweede in een moeilijke poule met Montenegro, Engeland en Polen. 

Deze wedstrijd is volledig live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet! Registreer je gewoon even bij Unibet als dat nog niet is gedaan en geniet mee! Extra tip: dankzij UNIBET kan u vanaf heden ook alle NBA-basketbal live bekijken. Niet twijfelen, doen!

Wie ziet u winnen?

Waag een gokje via Unibet. Als Oekraïne wint, zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 212 euro. Gokken op Frankrijk kan je 138 euro opleveren. Zet dus in via UNIBET.

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)