Datum: 15/10/2013 21:00
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Stade de France
GROEP I: Spanje straks aan het pakken voor Brazilië?
GROEP I: Spanje straks aan het pakken voor Brazilië?
Foto: © SC

In groep I zit Spanje in polepositie om zich vanavond te plaatsen voor het WK. Frankrijk zou zichzelf dan naar de barrages zien gaan, altijd een beetje een loting.

Na de vorige speeldagen is Spanje eens te meer favoriet in de groep. Een puntje pakken op de slotspeeldag is zelfs genoeg om zich te plaatsen voor het WK. Wie twijfelt daar nu nog aan? Thuis verliezen van Georgië lijkt ons bijzonder kras.

Wat Spanje vooral bezig houdt is wie in doel zal plaats nemen. Vrijdag kreeg Valdes nog de voorkeur op Casillas, maar Del Bosque gaf ondertussen al aan dat hij nog geen definitieve keuze heeft gemaakt, de concurrentiestrijd onder de lat kan verder gaan. 

Frankrijk zelf kan in eigen huis vertrouwen voor de barrages opdoen tegen Finland. En je weet maar nooit dat het in Spanje goed fout gaat.

De wedstrijden:

Spanje - Georgië 21u
Frankrijk - Finland 21u

Kan Georgië stunten?

Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 63 euro op bij winst van Spanje. Denk je dat Georgië een stuntje kan placeren? Bij een gelijkspel kan je al 840 euro bijschrijven, een overwinning van de stugge Oost-Europeanen levert zelfs 1680 euro op - een aanrader. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)