Datum: 15/10/2013 20:45
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 12
GROEP B: Wie wordt tweede? En heeft die daar iets aan?
GROEP B: Wie wordt tweede? En heeft die daar iets aan?
Foto: © SC

In groep B is Italië al zeker van het WK. De strijd om plek twee kan nog interessant worden, al is niet gezegd dat het nog iemand iets zal opleveren.

Hoe spannend kan een strijd om de tweede plaats zijn. Met nog een speeldag voor de boeg is Italië weliswaar groepswinnaar met 21 op 27 en een resem punten voorsprong, het verschil tussen plek twee en vijf is ... een vol punt. Vier teams kunnen dus nog de twee plek in de poule nemen.

Opmerkelijk wel: door al het onderlinge puntenverlies zullen er mirakels moeten gebeuren wil de tweede uit deze groep ook nog mogen deelnemen aan de barrages. Tsjechië kan zich nu al zeker niet meer plaatsen, de andere landen maken nog een klein kansje. 

Het team met de meeste kans op barrages bij een tweede plek is nog Armenië, dat punten liet liggen tegen Malta - het nummer zes uit de poule dat niet wordt meegerekend in de debatten. Maar Armenië moet dan wel winnen in Italië en hopen op een gelijkspel in Bulgarije - Tsjechië en puntenverlies van Denemarken tegen Malta ... geen sinecure.

De wedstrijden:

Bulgarije - Tsjechië 20u15
Denemarken - Malta 20u15
Italië - Armenië 20u45

Kan Armenië nog tweede worden?

Kan Armenië naar de tweede plaats? Een gecombineerd gokje van 60 euro bij Unibet levert je meer dan 5000 euro op bij winst van Armenië, puntenverlies van Denemarken en een gelijkspel in Bulgarije - Tsjechië. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)