Datum: 22/03/2013 20:30
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 5
Groep B: Wie kan naderen op Italië?
Groep B: Wie kan naderen op Italië?
Foto: © SC

In Groep B komt Italië dit weekend niet in actie. Ze speelden gisteren 2-2 gelijk tegen Brazilië ter voorbereiding van hun wedstrijd op dinsdag tegen Malta. Bulgarije en Tsjechië krijgen zo de kans om wat dichter bij de Azzurri te schuiven.

Laatste kans voor Denemarken

Denemarken scoorde een 2 op 9 in de WK-kwalificatiecampagne tot dusver. Om nog aanspraak te maken op minstens de tweede plaats kan het zich dus geen puntenverlies meer veroorloven. Dat wordt moeilijk voor de Denen, want het moet op bezoek bij Tsjechië.

Tsjechië wil zich met winst nestelen in het spoor van Italië en zal zeker nog dromen van de groepswinst. De heenwedstrijd in Denemarken eindigde op een scoreloos gelijkspel.

Bulgarije moet winnen

Bulgarije is het aan zijn stand verplicht om te winnen van Malta. De Bulgaren hielden in deze WK-campagne Italië al op een gelijkspel en ook in Tsjechië werd gelijkgespeeld. Daardoor heeft ook Bulgarije zeker nog kansen om zich te plaatsen voor het WK, al is het probleem zoals steeds dat het team ook punten laat liggen tegen de kleinere landen.

Om dat te vermijden moet er dus absoluut gewonnen worden van Malta. De eilandstaat pakte nog geen punt in deze campagne en zou dus geen probleem mogen opleveren.

Beide duels zijn live te zien via Unibet TV. Als je wil meekijken, moet je gewoon registreren via deze website.

Het wedstrijdschema:

Bulgarije – Malta (17 uur – Live op Unibet TV)
Tsjechië – Denemarken (20.30 uur – Live op Unibet TV)

Pakt Denemarken zijn laatste kans? Waag gerust een gokje. Een gokje van 60 euro bij UNIBET kan u 204 euro opleveren als je denkt dat Denemarken kan gaan winnen in Tsjechië. Een winst van Tsjechië zorgt voor 129 euro extra in de buidel zorgen. Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)