Datum: 07/06/2013 20:45
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Koning Boudewijn Stadion
Live Geen Dembele of Hazard, wel Chadli en Mirallas
Fabian Morren
| 0 reacties
Geen Dembele of Hazard, wel Chadli en Mirallas
Foto: © SC

De Rode Duivels spelen vanavond tegen Servië hun zevende WK- kwalificatiematch en het vertrouwen in een goede afloop is groot. België moet winnen om geen kloof te laten ontstaan met concurrent Kroatië.

Het is vanavond nog eens om de knikkers te doen. De Rode Duivels zitten nu al drie weken samen na een tripje naar de Verenigde Staten en hebben in die periode goed kunnen trainen. Het enige vraagteken staat achter de naam van Eden Hazard, maar die zal sowieso al niet starten. Broer Thorgan moest eerder afhaken met een knieletsel.

Het wordt vanavond ook uitkijken wie Wilmots op het veld zet. Wordt Van Buyten of Lombaerts de vervanger van de geblesseerde Vermaelen of kiest Wilmots toch voor Vertonghen centraal? Het kan allemaal. Op het middenveld heeft Witsel zijn plaatsje, maar voor hem zijn de keuzes nog open. Chadli, De Bruyne, Fellaini en Dembélé komen in aanmerking voor de twee plaatsjes. Vooraan is Benteke wel zeker van zijn plaats.

Servië heeft momenteel al negen punten achterstand op België en kan vanavond helemaal uitgeteld worden. Bondscoach Sinisa Mihajlovic is al aan het bouwen aan een nieuw team en voerde een serieuze verjonging door.

Wat kan u verdienen bij Unibet?

België is torenhoog favoriet in het uitverkocht Koning Boudewijnstadion. Als u 60 euro inzet via UNIBET kan een gokje op de Rode Duivels u 90 euro opleveren, 60 euro op de Serviërs is goed voor 270 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)