tsjTsjechië
itaItalië
Datum: 07/06/2013 20:45
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 7
Groep B: Tikt Italië Tsjechië uit de race?
Groep B: Tikt Italië Tsjechië uit de race?
Foto: © SC

In Groep B kan Italië een reuzenstap zetten richting het WK in Brazilië. Het moet op bezoek bij de nummer drie in de stand en kan de kloof met Tsjechië uitdiepen tot acht punten.

Italië heeft op dit moment de groep meer dan onder controle. Als het in Tsjechië weet te winnen, dan kan het WK de squadra eigenlijk niet meer ontlopen. De kloof met eerste achtervolger Bulgarije wordt dan zes punten en de Tsjechen volgen dan op acht eenheden.

Omgekeerd kan het wel nog spannend worden als de Tsjechen de punten thuishouden. Denemarken krijgt volgende week dan zelfs de kans om zich ook nog in de debatten te gaan mengen en er zo een vierstrijd van te maken.

Battle tussen de kleintjes

In de vooravond is er ook een voorprogramma voor de klepper in Tsjechië. Dan ontvangt Armenië namelijk Malta. Beide teams lijken nu al uitgeschakeld voor deelname aan het WK en kunnen vrank en vrij op zoek naar een overwinning.

Beide wedstrijden zijn overigens helemaal live te zien via Unibet TV. Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website. Zeker de wedstrijd van de Italianen zou wel eens heel interessant kunnen zijn.

Het wedstrijdschema:

Armenië - Malta (18 uur – Live op Unibet TV)
Tsjechië - Italië (20.45 uur - Live op Unibet TV)

Wie zal het halen in Tsjechië? Waag gerust een gokje. Een gokje van 60 euro bij UNIBET kan u 188 euro opleveren als je gokt op de thuisploeg en 120 euro als je denkt dat Italië de punten pakt. Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)