porPortugal
rusRusland
Datum: 07/06/2013 21:45
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 8
Groep F: Blijft Rusland foutloos?
Groep F: Blijft Rusland foutloos?
Foto: © SC

In Groep F kan Rusland een geweldige stap zetten richting het WK. Als het ook tegen Portugal foutloos blijft, lijkt niets de groepswinst nog in de weg te staan.

Portugal heeft voorlopig 11 punten uit zes wedstrijden, terwijl Rusland met een 12 op 12 voorlopig een perfect parcours heeft afgelegd. Israël komt dit weekend niet aan de bak, maar zij zullen vermoedelijk wel hopen dat de Russen winnen om zo stilaan te kunnen dromen van plaats twee in de groep. 

Het voorprogramma heet Azerbeidjan - Luxemburg. Beide teams gaan zich niet kunnen plaatsen voor Brazilië en spelen dus om de eer en de punten om eventueel in een hogere pot terecht te komen voor de kwalificatie voor het EK 2016 in Frankrijk.

Enkele wedstrijden zijn overigens helemaal live te zien via Unibet TV. Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Het wedstrijdschema:

Azerbeidjan - Luxemburg (18 uur - Live op Unibet TV)
Portugal - Rusland (21.45 uur - Live op Unibet TV)

Wie zal het halen in Portugal? Waag gerust een gokje. Een gokje van 60 euro bij UNIBET kan u 104 euro opleveren als je gokt op de thuisploeg en 255 euro als je denkt dat Rusland de punten pakt. Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)