Datum: 06/09/2013 20:45
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 8
GROEP A: Helpt Servië de Rode Duivels een handje?
GROEP A: Helpt Servië de Rode Duivels een handje?
Foto: © SC

Een heksenketel wordt het in Servië, zoveel is duidelijk. Of dat ook kan helpen om de Kroaten punten afhandig te maken en zo de Rode Duivels stilaan een vliegtuigticket naar Brazilië te schenken, dat moet nog worden afgewacht.

De kloof tussen onze Rode Duivels en Kroatië is drie punten, na het jammerlijke puntenverlies tegen Schotland. Als onze Rode Duivels wel de punten kunnen meesnoepen in Schotland, dan kan Servië meer dan een bondgenoot worden voor een avond.

Servië moet namelijk in eigen huis Kroatië ontvangen in een altijd beladen duel. Dat zou wel eens nieuw puntenverlies kunnen opleveren voor de Kroaten en zo de plaatsingskansen van België vergroten. 

Macedonië en Wales gaan in de vooravond tegen elkaar aan de bak met de strijd om de derde plaats als inzet. Het WK halen is (schier) onmogelijk, een leuke wedstrijd spelen en winnen staat dus centraal.

De wedstrijden:

Macedonië - Wales 19.00 uur - live op Unibet TV
Servië - Kroatië 20.45 uur - live op Unibet TV
Schotland - België 21.00 uur - live op Unibet TV

Servië ei zo na favoriet bij de bookies!

Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 142 euro op als Kroatië wint, en evenveel als Servië wint. De kansen zijn dus 50-50, misschien moet je dus maar inzetten op een puntendeling: 202 euro. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)